U durft tenminste te leven!

Jazeker, en niet alleen dat: u bent ook nog eens een pragmaticus, een visionair en een topondernemer! En dat allemaal dankzij de business software van Exact.. Een boekhoudprogramma! Of dankzij onze software, wat u wilt.

Uiteraard zoeken wij ook naar de beste manier om onze producten aan de man te brengen en dan kijk je hoe anderen dat doen. Die doen dat niet door kenmerken van hun software aan te prijzen of functionaliteiten van hun product, maar door een stapje hoger te gaan staan en aan te geven wat voor een geweldige persoon u bent (geworden) door gebruik te maken van onze oplossingen. Ik verbaasde me al dat ze bij Renault de slogan “Durf te leven” gebruiken voor de Kadjar of bij Peugeot claimen ze je “Inner energy te awaken”, geen “ u kunt veilig van A naar B”. Nee, meteen een ambitieuze zielsreiniging. Of wat dacht u van Exact, die hadden een tijdje geleden de reclame voor de doeners, de durfals, de toppers en ga zo maar door. We hebben het hier over een boekhoudprogramma! Heeft u wel eens een grootboekschema gezien? Dat is voor iedereen hetzelfde! Bruto lonen worden geboekt op de 4000 rekeningen en de omzet vanaf grootboekrekening 8000. En als u dat goed doet..

Here’s a bold statement: there is a world full of big plans and wonderful dreams but the’re only valuable in the hands of people who do, those who act. I kid you not, dit is wat u overkomt als u de boekhouding met Exact doet.

Wat moeten wij dan met onze cursusadministratie software? Moeten we ons focussen op onze unique selling points? Zeer aantrekkelijk geprijsd, de combinatie van standaard software maar volledig op maat in te richten naar uw processen en de ongekende performance? Nee, blijkbaar moeten we een filmpje maken waarin we uitleggen dat topopleiders, vooruitlopende verenigingen en excellente exameninstellingen verschillende zaken gemeen hebben waaronder dat ze visionair zijn, durven te dromen, leven in het NU en vrij zijn! en oh ja, ze maken allemaal gebruik van de software oplossingen van C4 Software.